Managing Partner

Eelco Koehoorn

Eelco Koehoorn

is partner en aandeelhouder bij Boer & Croon. Hij is actief in de acquisitie en begeleiding van interim-opdrachten in de financiële sector en heeft uitgebreide ervaring binnen de bank- en verzekeringswereld. Tot 2010 was hij bij Friesland Bank directeur Corporate Clients en directeur Algemene Bank Friesland. Daarvoor werkte Eelco bij RVS, ABN Amro Bank (accountmanager zakelijk) en in diverse functies bij NMB Bank/ING Bank, laatstelijk als districtsdirecteur Retail Noord-Nederland. Bestuurlijk is Eelco actief bij werkgeversorganisatie VNO-NCW, momenteel als voorzitter VNO-NCW Groningen. Verder is hij onder meer lid van de Raad van Toezicht van het Noord Nederlands Orkest en de Raad van Commissarissen van Quantore Europe B.V.

Eelco heeft grote kennis op het gebied van algemeen management, vooral op financieel terrein. Hij volgde een breed scala aan opleidingen waaronder Nibe, ING Business School (veranderingsmanagement, sales management), International Business School Melbourne en IMD Leading the Change. Eelco is gedreven in zijn werk, sociaal ingesteld en heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid. Hij is een scherp analyticus, communicatief sterk en doelgericht en nuchter in zijn aanpak.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op