Associate Partner

Dimitri Markidis

Dimitri Markidis

Verbindend | Resultaatgericht | Strategisch Inzicht | Leiderschap

Dimitri Markidis maakt als Associate Partner deel uit van het HR-kernteam. Hij heeft ruime ervaring als HR Directeur in diverse grote en complexe organisaties, profit en non-profit, die volop in veranderingen zaten (o.a. krimp, fusies, strategische heroriëntatie, optimalisatie processen, structuurwijzigingen). In deze organisaties was hij steeds verantwoordelijk voor het HR-beleid en de succesvolle implementatie daarvan.

Zijn benadering is steeds vanuit co-creatie – vanuit de verbinding verbeteringen en veranderingen doorvoeren. Alleen op deze manier bereik je doelen met een geborgd en blijvend resultaat.

Bij Boer & Croon werkt hij met andere Associate Partners samen aan het realiseren van duurzame resultaat voor opdrachtgevers. Zijn motto is werken met Passie, Plezier en Positiviteit.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op