Partner

Diederick van Mierlo

Diederick van Mierlo

Diederick geeft sinds augustus 2022 leiding aan de Transformation & Restructuring Solution. Na een internationale stage bij ABN AMRO ging Diederick bij de bank werken. Hij heeft daar gedurende 30 jaar ruim 15 functies vervuld. De eerste 10 jaar aan de commerciële kant, voornamelijk gericht op het grootbedrijf, bovenkant middenbedrijf en grote internationale corporates. De laatste 19 jaar werkte hij binnen risk management, en hij was lange tijd voorzitter van het hoogste kredietcollege van ABN AMRO, waar alle grote kredietbesluiten worden genomen.

Diederick opereert op het snijvlak van juridische en economische processen. Hij is een strategisch denker met een focus op resultaat voor de klant en alle andere stakeholders. Met zijn ervaring in complexe financiële herstructureringen en zijn uitstekende contacten met zowel de bancaire wereld als de financiële toezichthouders, kan hij ondernemingen bijstaan in het realiseren van een solide financiële basis.

Buiten werktijd is Diederick een zeer gepassioneerd zeiler. Iedere week zeilt hij in wedstrijdverband. In de winter skiet hij veel en samen met zijn vrouw is hij actief lid van het Concertgebouw Amsterdam.

Opleiding: Nederlands Recht (Erasmus Universiteit)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op