Partner Operations

Dennis van Hattem

Dennis van Hattem

Dennis heeft als passie om samen met klanten managementvraagstukken op te lossen en echte veranderingen door te voeren. Het realiseren van groeiambities en echte doorbraken bij klanten is zijn belangrijkste drijfveer. De combinatie van inhoudelijke expertise, maatwerk en mensenwerk is wat Dennis betreft de sleutel tot bloei en groei. Hij zet zich in voor bedrijven in de Retail & Wholesale, Agri- en Foodindustrie. Marktsectoren die volop in beweging zijn en waar mensen nodig zijn die zaken in beweging kunnen brengen. Dennis woont in Rhoon en heeft samen met zijn vrouw Emma twee dochters. Hij houdt van reizen en wielrennen en maakt graag mooie fietstochten in de bergen.

Opleidingen: Bedrijfskunde (Erasmus Universiteit), International Business (Ichthus Hogeschool), HES-SO (Wallis, Zwitserland)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op