Director Strategy & Transformation

Daan Fernandes

Daan Fernandes

Scherp analyticus | Effectief | Vindingrijk | Leergraag | Veerkrachtig | Onafhankelijk | Reflectief

Daan heeft sterk ontwikkelde analytische en conceptuele vaardigheden, kan goed doorgronden en verbanden leggen. Hij beschikt over een sterke motivatie, komt snel tot de kern van een probleem en maakt concreet. Daan is een uitstekend communicator, opmerkzaam, betrokken, constructief, enthousiast en verbindend. Hij is zich bewust van zijn omgeving en schakelt makkelijk tussen verschillende stakeholders en lagen van een organisatie. Hij past hij zich makkelijk en snel aan in nieuwe complexe situaties. Daan neemt verantwoordelijkheid, schept vorm en richting en is pragmatisch in handelen.

Naast werk haalt Daan plezier uit sporten, hij is een kunstliefhebber en een fervent lezer. Verder is hij geinteresseerd in wetenschap, actualiteit en achtergronden en trekt graag de natuur in met een voorliefde voor de bergen.

Bachelor: Business Administration
Master: Strategic Management
Executive education: IMD – High Performance Leadership

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op