Young Executive

Coen Zeeman

Coen Zeeman

Integer – Besluitvaardig - Doorzettingsvermogen – Teamplayer – Analytisch vermogen

Coen Zeeman is in december 2022 begonnen als Young Executive bij de Healthcare Solution. Coen is overtuigd dat de zorg moet veranderen en wil hierin zijn bijdrage leveren. Dit doet hij door de juiste mensen met elkaar te verbinden en een duidelijke visie uit te dragen. Met een frisse en kritische blik heeft Coen drie hoofddoelen: het verbeteren van de kwaliteit van zorg, het verlagen van de kosten en het verbeteren van de gezondheid voor Nederlanders in algemene zin.

Naast zijn werk heeft Coen een passie voor kitesurfen en skiën, en is hij Nederlands kampioen volleybal in de jeugd geweest. Ook leest en kookt hij graag in zijn vrije tijd.


Bachelor: Bedrijfskunde (Windesheim)
Master: Business Administration Health (Rijksuniversiteit Groningen)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op