Young Executive

Charlotte Smits

Charlotte Smits

Resultaatgericht | Communicatief | Analytisch | Flexibel | Samenwerken​

Charlotte is sinds oktober 2022 begonnen als Young Executive op de Healthcare Solution bij Boer & Croon. Daarvoor heeft zij anderhalf jaar gewerkt bij Europa’s grootste medische Messenger als internationale Accountmanager. Hier begeleide zij zorgorganisaties in digitaal transformatiemanagement. Ze zoekt naar de meest optimale oplossing waarin iedereen kan meekomen. Charlotte brengt structuur aan en past haar oplossingsgerichtheid toe om complexe problemen aan te pakken.

Charlotte is nuchter, probleemoplossend en werkt graag samen, ze streeft naar verbondenheid met haar omgeving waarin zij het positieve centraal stelt. In haar vrije tijd kookt Charlotte graag, leest ze veel en is ze vaak te vinden op de fiets of squashbaan.

Bachelor: Gezondheid en Leven, Vrije Universiteit Amsterdam (minor Gezondheidssociologie, Tübingen, Duitsland)
Master: Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health & Life Sciences, Vrije Universiteit Amsterdam

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op