Young Executive

Cas Meeuwis

Cas Meeuwis

Ambitieus | Energiek | Creatief | Analytisch

Cas is Young Executive bij Boer & Croon en studeerde International Business (Avans University of Applied Sciences), gevolgd door een Master Strategic Management Consultancy (Tilburg University). Cas heeft tijdens zijn studie aan verschillende interim projecten in het buitenland gewerkt, onder andere over strategisch management, marketingstrategie, en business development. Cas is energiek en ambitieus, en probeert altijd met zowel structuur als creativiteit strategische en commerciële vraagstukken op te lossen.

In zijn vrije tijd is Cas bezig met krachtsport, is hij buiten van de natuur aan het genieten of kan je hem in zijn zithoek vinden met een goed boek.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op