Young Executive

Bregje Bosch

Bregje Bosch

Doelgericht | Nieuwsgierig | Proactief | Analytisch | Positief

Bregje Bosch is inhoudelijk gedreven en streeft ernaar praktische toepassingen te verbinden aan opgedane kennis. Zij ziet zaken in breed perspectief en analyseert deze vanuit verschillende invalshoeken. Als een teamspeler met oog voor detail werkt ze goed onder druk en kijkt naar de lange termijn. Door haar ervaring in diverse werkomgevingen, industrieën en culturen kan zij als snel tot de kern komen. Met haar achtergrond in sociale politiek en ontwikkelingsbeleid is Bregje in staat om verder te kijken, de dynamiek achter processen mee te nemen en een open blik te houden. Hierdoor kan zich ook gemakkelijk verder ontwikkelen.

Bregje is nuchter, creatief en betrokken; ze streeft naar verbondenheid met haar omgeving waarin het positieve centraal staat. Buiten kantoortijden is Bregje op de tennisbaan te vinden of buiten wandelend door de natuur.

Bachelor: International Studies (universiteit Leiden)
Master: Politics and Social Policy (Alma Mater Studiorum , Università di Bolonga)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op