Werkstudent Finance & Technology

Bram van Diepenbeek

Momenteel is hij nog bezig met het afronden van zijn bachelor Economie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is van plan zijn opleiding voort te zetten met een master Business Information Management aan de Rotterdam School of Management.

Als werkstudent staat hij te popelen om te leren over de verschillende aspecten van consultancy en is hij enthousiast om een impact te maken op real-life projecten. Bram is een gedreven en enthousiast persoon en werkt graag in teamverband.

Op persoonlijk vlak brengt Bram graag tijd door met vrienden en familie en is hij altijd in voor een spelletje. Daarnaast houdt hij ook van sporten. Skiën, zwemmen of padel spelen staan bovenaan zijn lijstje.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op