Partner Public

Ben van der Hee

Ben van der Hee

Ben zet zich in om de publieke dienstverlening van een menselijke maat te voorzien. Na lange tijd voor verzekeraars te hebben gewerkt, stapte hij in 2017 over naar het UWV, waar hij onder andere het integrale dienstverleningsproces heeft ontwikkeld. Ben heeft een hands on mentaliteit en is in staat om complexe situaties om te zetten in doelgerichte plannen. Hij is een verbinder, doorziet vlot hoe de belangen liggen en is goed in het scheppen van orde in de chaos. Daarbij vindt hij het belangrijk dat er af en toe gelachen wordt.

Ben is vader van drie kinderen. Hij is nieuwsverslaafd, houdt van boeken en bezoekt in het weekend graag kunstexposities.

Opleiding: Bedrijfskunde (Erasmus Universiteit)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op