Senior Manager Finance & Technology

Bart Vergeer

Bart Vergeer

Met zijn expertise als strategisch controller en vooral ERP specialist houdt Bart Vergeer zich bezig met complexe vraagstukken van klanten op deze gebieden.

Bart werkte eerder bij onder andere KPMG, waar zijn ervaring in controlling en expertise in ERP systemen (vooral SAP) werd ingezet om complexe problemen op te lossen op bijvoorbeeld het gebied van integratie, documentatie, configuratie en programmamanagement/controlling. Deze expertise combineerde hij met de interne ontwikkeling van planningsystemen en managementrapportage.

Naast zijn werk is Bart vaak buiten te vinden met zijn hond, of op de hockeyvelden als (top) hockeytrainer/coach.

Opleiding: HEAO Management Economie en Recht, Executive Master Bedrijfskunde (UvA), Executive Master Finance & Control (Nyenrode, 2022)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op