Sluit

Manager

Bart Mathijssen

Bart Mathijssen

Analytisch | Resultaatgericht | Gestructureerd | Verbinder | Verantwoordelijk Na zijn studie begon hij als strategic consultant bij een klein strategy consultancybureau in Nijmegen, waar hij bedrijven in de creatieve sector heeft geadviseerd op het gebied van o.a. strategie, marketing, sales en procesoptimalisatie. Deze consultancydienst heeft hij gezamenlijk met de eigenaar opgezet, waarbij hij zelf de coaching processen en de bedrijfsplannen heeft uitgewerkt.

Bart is een verantwoordelijke, gestructureerde en proactieve teamspeler. Hij weet complexe zaken goed te structureren en is analytisch sterk en resultaatgericht, waardoor hij problemen goed op weet te lossen. Hij is een verbinder die de verschillende stakeholders binnen een project weet te betrekken, om zo niet alleen alle informatie op te halen, maar ook om een eindresultaat te behalen waar alle stakeholders zich in kunnen vinden.

In zijn vrije tijd voetbalt Bart in een vriendenteam en doet hij aan fitness. Daarnaast spreekt hij graag af met vrienden, waarmee hij ook veel mooie reizen maakt. Opleiding: bedrijfskunde (Radboud Universiteit), strategic management (Tilburg Universiteit)