Young Executive

Bart Mathijssen

Bart Mathijssen

Analytisch | Resultaatgericht | Gestructureerd | Verbinder | Verantwoordelijk

Bart is sinds november 2021 Young Executive bij Boer & Croon. Bart komt oorspronkelijk uit Breda, en heeft bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit en strategic management aan Tilburg Universiteit gestudeerd, met een klein uitstapje naar Carlow University in Pittsburgh. Na zijn studie begon hij als strategic consultant bij een klein strategy consultancybureau in Nijmegen, waar hij bedrijven in de creatieve sector heeft geadviseerd op het gebied van o.a. strategie, marketing, sales en procesoptimalisatie. Deze consultancydienst heeft hij gezamenlijk met de eigenaar opgezet, waarbij hij zelf de coaching processen en de bedrijfsplannen heeft uitgewerkt.

Bart is een verantwoordelijke, gestructureerde en proactieve teamspeler. Hij weet complexe zaken goed te structureren en is analytisch sterk en resultaatgericht, waardoor hij problemen goed op weet te lossen. Hij is een verbinder die de verschillende stakeholders binnen een project weet te betrekken, om zo niet alleen alle informatie op te halen, maar ook om een eindresultaat te behalen waar alle stakeholders zich in kunnen vinden.

In zijn vrije tijd voetbalt Bart in een vriendenteam en doet hij aan fitness. Daarnaast spreekt hij graag af met vrienden, waarmee hij ook veel mooie reizen maakt.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op