Young Executive

Aryana Temar

Aryana Temar

Daadkrachtig - Sociaal - Ambitieus - Empathisch - Zelfstandig

Aryana is van nature rustig en zelfverzekerd en heeft daarom een kalme en daadkrachtige uitstraling. Door de ervaringen in haar leven heeft ze nu een heldere geest en is ze gericht op haar doelen. Ze is opgegroeid met twee culturen die haar denkvermogen hebben verruimd en waardoor ze mensen beter begrijpt, wat nu resulteert in goede sociale vaardigheden.

Ze daagt zichzelf graag uit en gedijt als ze autonomie en verantwoordelijkheid ervaart. Ze is zeer ambitieus en leergierig. Ze vindt de frictie die gepaard gaat met organisatorische veranderingen interessant en uitdagend. De dynamiek en uitdagingen die ontstaan bij organisatieveranderingen moeten worden gemanaged door iemand die een goed inzicht heeft in alle verschillende belangen en die het voortouw kan en durft te nemen. Om er vervolgens voor te zorgen dat de veranderingen worden gerealiseerd en zo meerwaarde wordt gecreëerd voor de organisatie. Als u zo iemand zoekt dan past Aryana daar uitstekend bij.

In haar persoonlijke tijd geniet ze graag van het leven door tijd door te brengen met familie en vrienden, uit eten te gaan en lange wandelingen in de natuur te maken.

Bachelor: Communicatiewetenschap (Vrije Universiteit van Amsterdam)
Master: Bedrijfskunde: Leiderschap & Veranderingsmanagement

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op