Young Executive

Arnoud de Jong

Arnoud de Jong

Arnoud is sinds december 2021 werkzaam als Young Executive bij Boer & Croon. Arnoud heeft een veelzijdige studieachtergrond met titels in onder meer Economie en Bedrijfeconomie, Filosofie, Religiewetenschappen, en Arbeids- en Organisatiepsychologie. Die veelzijdigheid is tekenend voor de brede interesse en grote hoeveelheid energie die Arnoud in zijn werk legt. Zijn assessment omschrijft hem als resultaat- en oplossingsgericht, als enthousiast en gedreven, als cognitief sterk, initiatiefrijk en zelfkritisch.

Als Arnoud niet aan het werk is, leest en sport hij graag, en ´s zomers is hij graag actief als tienerleider en reisleider. Arnoud houdt van de diepgang die hij vindt in het christelijk perspectief op de wereld en praat daar graag over. Tot slot is hij geïnteresseerd in vrijwilligerswerk en effectief altruïsme.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op