Associate Partner

Anouk ter Laak

Anouk ter Laak

Anouk zet op haar 30 jaar ervaring in leidinggevende posities binnen de foodbranche in als interim CEO. Hiervoor werkte Anouk bij Procter & Gamble, Douwe Egberts / Sara Lee en bij SVZ / Royal Cosun.
Ze heeft zich bewezen als een inventieve transformatiemanager. Binnen haar voorgaande functies was er altijd wel sprake van een noodzakelijke transformatie. Anouk zorgde ervoor dat de processen werden geoptimaliseerd, implementeerde ERP pakketten, liet de commerciële afdeling efficiënter werken, haalde kosten uit de keten en bewerkstelligde een gezonde groei.

Anouk heeft een resultaatgerichte, commerciële instelling en besteedt altijd veel aandacht aan de opbouw van haar team. Ook duurzaamheid is een belangrijk thema voor haar.

Opleidingen: Politicologie en Communicatiewetenschappen (UvA)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op