Partner Healthcare

Anoesjka van Aanholt

Anoesjka van Aanholt

Anoesjka is partner bij Boer & Croon. Zij richt zich op interim management en executive search van bestuurders, directie en Raden van Toezicht in de publieke sector en specifiek in de zorg. Zij is sinds 1998 actief op het vlak van bemiddeling van directie- en bestuursposities binnen de zorgsector en heeft een helder beeld van de ontwikkelingen en vraagstukken binnen de zorg en wat dit vraagt van de beslissers in de sector.

Lange tijd werkte Anoesjka zelf als (managing) consultant, de afgelopen jaren werkte zij samen met consultants als directeur assessment & development en later als directeur recruitment & interim bij FunktieMediair. Zij behaalde haar bachelors degree in European Business (InHolland & University of Wolverhampton) en daarna haar Master Human Resources Management (Hogeschool Avans en University of the West of England). Anoesjka is in haar aanpak verbindend, pragmatisch en resultaatgericht. Ze is een kritisch en enthousiast gesprekspartner en gericht op samenwerking.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op