Partner YESS

Anne van Herwijnen

Verbinder - overtuigend - resultaatgericht - intuïtief

Anne van Herwijnen houdt zich bezig met de werving en selectie van (interim) bestuurders en directieleden voor life sciences en de zorgsector.

Anne heeft een achtergrond in sales en marketing binnen life sciences. Ze heeft een commerciële instelling met veel aandacht voor de mensen binnen een team. Door haar oprechte interesse in mensen is ze in staat om de juiste leider te vinden, die niet alleen in staat is om een visie te ontwikkelen, maar deze ook kan uitdragen. Een leider die de mensen om hem of haar heen kan motiveren, zorgt voor verbinding, veiligheid en vertrouwen binnen het team. En die ervoor zorgt dat mensen de juiste tools hebben om hun werk goed te kunnen doen.

Ze geeft veel aandacht aan diversiteit en inclusiviteit. Daarbij gaat het niet alleen om de man-vrouwverhouding binnen de organisatie, maar ook om verschillende culturen, opleidingsachtergrond en generaties. Met alleen gelijkgestemden in de directie komt er immers weinig discussie tot stand. En zonder discussie is de ruimte voor verandering en verbetering beperkt.

Naast haar werk leest Anne veel. Ze luistert graag naar verhalen van anderen en houdt van eten en drinken in goed gezelschap.

Opleiding: HBOV (Hogeschool Leiden)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op