Manager People Excellence

Aniek Hollanders

Aniek Hollanders

Verbinder - Enthousiast - Actiegericht - Strategisch - Leergierig - Creatief - Verantwoordelijkheid

Aniek Hollanders is sinds november 2022 Manager People Excellence bij Boer&Croon.

Aniek heeft bij verschillende organisaties gewerkt, waaronder de Rabobank, LIME Search en voor Leeuwendaal. De rode draad hierin is het adviseren en bemiddelen van hoger management en directie middels executive search en het geven van loopbaanadvies. Ook heeft zij verschillende functiehuizen gebouwd en functiewaarderingstrajecten gedaan. De opdrachtgevers waren zeer uiteenlopend: privaat (van midden- en klein bedrijf tot corporates; beursgenoteerd, family- of PE-owned) en publiek (zorgorganisaties: VVT, ziekenhuizen en GGZ).

Zij heeft voorheen de Bachelor Gedrag en Samenleving aan de UvA uitgebreid met een Master Social Policy & Welfare en een Master Strategisch Human Resource Management en een bestuursjaar bij UniPartners Utrecht. Op dit moment is zij bezig met diverse coachingsopleidingen, zoals NLP en een DISC-certificering. Aniek heeft een hele brede interesse, bovenal in alles wat met mensen en gedrag binnen organisaties te maken heeft. Dit, gecombineerd met haar multidisciplinaire achtergrond, maakt dat zij een vraagstuk graag van meerdere kanten bekijkt.

Aniek is iemand die positief in het leven staat en conceptueel denkt. Zij wil mensen, organisaties en vraagstukken graag echt begrijpen en hierin tot de kern komen. Nieuwsgierigheid is haar drijfveer, waardoor zij met plezier contact en verbinding maakt met diverse mensen, en tegelijkertijd de kritische vragen stelt. Zij haalt energie uit het ontdekken van nieuwe mogelijkheden voor bestaande uitdagingen, vooral door deze te vertalen en toe te passen. Niet eindeloos vergaderen, maar vooral doen!

Buiten Boer & Croon combineert Aniek graag sport met een bourgondisch leven. Hardlopen en yoga worden afgewisseld met culinaire activiteiten, kunst, lezen, muziek, documentaires en Art-house films voor nieuwe inspiratie.

Bachelor: Gedrag en Samenleving (Universiteit van Amsterdam)
Masters: Social Policy & Welfare (Universiteit Utrecht)
Strategisch Human Resource Management (Universiteit Utrecht)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op