Sluit

Manager People & Change

Aniek Hollanders

Aniek Hollanders

Verbinder - Enthousiast - Actiegericht - Strategisch - Leergierig - Creatief - Verantwoordelijkheid

Aniek heeft bij verschillende organisaties gewerkt, waaronder de Rabobank, LIME Search en voor Leeuwendaal. De rode draad hierin is het adviseren en bemiddelen van hoger management en directie middels executive search en het geven van loopbaanadvies. Ook heeft zij verschillende functiehuizen gebouwd en functiewaarderingstrajecten gedaan. De opdrachtgevers waren zeer uiteenlopend: privaat (van midden- en klein bedrijf tot corporates; beursgenoteerd, family- of PE-owned) en publiek (zorgorganisaties: VVT, ziekenhuizen en GGZ).

Aniek is iemand die positief in het leven staat en conceptueel denkt. Zij wil mensen, organisaties en vraagstukken graag echt begrijpen en hierin tot de kern komen. Nieuwsgierigheid is haar drijfveer, waardoor zij met plezier contact en verbinding maakt met diverse mensen, en tegelijkertijd de kritische vragen stelt. Zij haalt energie uit het ontdekken van nieuwe mogelijkheden voor bestaande uitdagingen, vooral door deze te vertalen en toe te passen. Niet eindeloos vergaderen, maar vooral doen!

Buiten Boer & Croon combineert Aniek graag sport met een bourgondisch leven. Hardlopen en yoga worden afgewisseld met culinaire activiteiten, kunst, lezen, muziek, documentaires en Art-house films voor nieuwe inspiratie.

Bachelor: Gedrag en Samenleving (Universiteit van Amsterdam)
Masters: Social Policy & Welfare (Universiteit Utrecht)
Strategisch Human Resource Management (Universiteit Utrecht)