Associate Partner

Alexander van Andel

Alexander van Andel

Alexander van Andel is Associate Partner sinds april 2022. Hij is gegrepen door de kracht en de dynamiek die uitgaat van de high-tech maakindustrie en de familiebedrijven in Eindhoven en omgeving. Met ruim 25 jaar ervaring als manager in zowel lijn- als programmamanagement-functies, helpt hij deze bedrijven nu als interimmanager om de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden. Of het nu gaat om het opstellen en implementeren van de groeistrategie, het inrichten van een nieuwe business-unit of de overgang naar een duurzamere supply chain of circulaire productie, de kern van de oplossing begint altijd bij een heldere visie en de manier waarop mensen als team elkaar begrijpen en samenwerken.

Hij is een generalist die in complexe omgevingen strategie kan formuleren en vertalen naar concrete en uitdagende doelen en deze kan implementeren. Hij behaalt duurzame resultaten door vanuit vertrouwen de samenwerking vorm te geven tussen mensen, teams en organisaties.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op