Young Executive

Alex Peters

Alex Peters

Resultaatgericht – sociaal – analytisch – gedreven – betrouwbaar

Alex is gedreven door vernieuwing en het verbeteren van de wereld om zich heen. Hij doet dit altijd vol positiviteit, pragmatisme en samen met anderen. Hij wordt gedreven door taaie vraagstukken, met veel verschillende factoren en actoren. Door zijn enthousiasme te combineren met sociale, financiële en analytische vaardigheden helpt hij problemen praktisch en oplosbaar te maken en zijn team, organisaties en andere stakeholders verder te helpen.

In zijn vrije tijd is Alex maatschappelijk betrokken en ondernemend. Zo is hij op dit moment bezig met het opzetten van een project voor gemeenschappelijk wonen (wooncoöperatie). Verder houdt hij van koken, sporten en het doorbrengen van tijd met vrienden en familie.

Bachelors: Algemene Sociale Wetenschappen, Accountancy en Fiscale Economie
Master: Organisational Change & Consulting

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op