Sluit

Senior Manager Healthcare

Aileen van der Neut

Aileen van der Neut

Aileen is Senior Manager binnen de Healthcare Solution van Boer & Croon. Ze startte haar carrière bij het UMC Groningen als management trainee, en zette daarna voor de Raad van Bestuur diverse regionale samenwerkingsprogramma's op. Tijdens haar 6 jaar ervaring bij het UMC Groningen en 3 jaar ervaring bij Boer & Croon heeft ze rollen vervuld als bestuursadviseur en -secretaris, programmamanager en manager bedrijfsvoering.

Haar focus bij Boer & Croon ligt op het begeleiden van grote transformaties in de zorg, met name op het gebied van strategie, rendementsverhoging, regionale samenwerking, en bedrijfsvoering. Aileen is daarnaast sparringspartner voor bestuurders en directeuren van zorgorganisaties bij het concreet maken van hun uitdagingen en hulpvragen. Tevens heeft zij bij Blikverruimers een opleiding tot toezichthouder afgerond.

Naast fervent reiziger is Aileen erg sportief. Je vindt haar regelmatig op de tennisbaan, maar nog blijer wordt ze van hardlopen. Ze heeft de marathons van Rotterdam en New York achter haar naam staan en droomt graag over de volgende uitdaging.

Opleiding:
Bachelor: European studies
Master: Communicatiewetenschappen, Gezondheidscommunicatie