Lidia Drost

Lidia Drost

Talent Manager

Lidia Drost is als Talent Manager verantwoordelijk voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de Young Executives van Boer & Croon. Zij houdt zich o.a. bezig met de directe aansturing en coaching van de Young Executives, het MD programma, de strategie en werving.

Lidia heeft een studieachtergrond in Algemene Sociale Wetenschappen en Beleid- en Organisatiesociologie aan de Universiteit Utrecht. Zij heeft ruim 8 jaar commerciële ervaring als consultant en als manager in de zakelijke dienstverlening. Zo was zij 5 jaar werkzaam als consultant en ruim 3 jaar als manager assessment & development bij FunktieMediair. Zij heeft veel ervaring in het ontwerpen en uitrollen van diverse ontwikkeltrajecten en het adviseren bij reorganisaties in verschillende branches en sectoren.

Lidia is betrokken, energiek en daadkrachtig. Het stimuleren van persoonlijke en professionele groei is een belangrijke drijfveer in haar werk en staat centraal in haar rol als Talent Manager.


Afdeling:

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.