Kirsten Ariesen-Bakker

Kirsten Ariesen-Bakker

Director

Kirsten Ariesen-Bakker is Director bij Boer & Croon sinds 1 september 2019. Zij focust zich op de Finance & Technology Solution van Boer & Croon tezamen met Partner Johan Traa en Director Marianne Kuiper.

“Ik ga het dienstenpalet van Boer & Croon vanuit mijn financiële achtergrond uitbreiden, dit binnen de markt bekend maken zodat organisaties weten dat zij bij grote transformaties maar ook kleinere vraagstukken op financieel gebied bij ons terecht kunnen en nieuwe finance-talenten aantrekken die hier samen met ons een succes van gaan maken. Dat is ook gelijk een uitdaging: het vinden van het juiste talent. Op zoek naar de jonge, frisse, out of the box-mentaliteit waar Boer & Croon voor staat, bovenop op een hele stevige finance-basis. Deze talenten aan ons verbinden, en daarmee onze klanten verder helpen, is een mooie doelstelling om mee aan de slag te gaan!”


Afdeling:

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.