Jos Zandhuis

jos

Jos Zandhuis

Partner van Boer & Croon

Jos is partner en aandeelhouder van Boer & Croon. Zijn focus ligt op de financiële en zakelijke dienstverlening en high tech industrie, waarbij zijn netwerk voornamelijk bestaat uit bestuurders en commissarissen.Naast het onderhouden van klantrelaties en het plaatsen van ervaren executive managers is Jos regelmatig zelf beschikbaar als tijdelijk bestuurder in crisissituaties en bemiddelt hij bij bestuursconflicten. Hij werkt intensief samen met bijzondere kredietafdelingen van banken en private equity partijen. Bestuurlijke, financiële en ICT/outsourcingsvraagstukken zijn zijn specialiteit.

Als toezichthouder was hij 8 jaar lid – en de laatste jaren voorzitter – van de Raad van Commissarissen van het ingenieursbureau Tauw. Ook was hij voorzitter van de RvC van RFS Holland Holding/Wehkamp en begeleidde hij in die rol de verkoop aan APAX.

Een groot deel van zijn loopbaan was Jos actief voor KPMG o.m. als CEO van KPMG Consulting, lid Raad van Bestuur van KPMG Nederland en lid van het internationale management van KPMG. Bij Atos was Jos als executive vice president verantwoordelijk voor de system integration- en consulting-activiteiten in de Benelux en Scandinavië.

Jos studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn aanpak is pragmatisch en doelgericht, met oog voor mensen en verschillende belangen in de organisatie.


Afdeling:

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.