Johan Traa

Johan Traa

Partner van Boer & Croon

Johan Traa zal in zijn rol als Partner binnen Finance & Techonology Tranformation veel samenwerken met Management Solutions, plus handvatten bieden aan de andere specialisten van Boer & Croon die opdrachtgevers ondersteunen bij hun finance- en IT-transformaties. Mede door verbeterde inzet van haar werknemers, procesoptimalisatie en het automatiseren middels de juiste technologieën zal dit gerealiseerd worden. Zo zal hij klanten bijstaan in bijvoorbeeld het opstellen van de juiste digitale strategie, verbeteren van financiële processen, management & KPI-rapportage en/of het inzetten van relevante nieuwe technologieën. Boer & Croon helpt haar klanten graag met het verbeteren van hun huidige onderneming, het ontdekken van nieuwe businessmodellen en met sturing richting hun digitale toekomst.

Innovatie zal door de komst van Johan binnen Boer & Croon aangewakkerd worden binnen Management Solutions. Boer & Croon bouwt een team op dat door de markt gezien wordt als hecht, innovatief en volhardend, oftewel een ‘high-performing motivated’.


Afdeling:

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.