Janneke van der Kruijs

Janneke

Janneke van der Kruijs

Director

Janneke van der Kruijs is Director zorg bij Boer & Croon. Sinds 2001 is zij in verschillende rollen actief in de zorg. Ze werkte als directeur, adviseur, projectleider en (bestuur)ondersteuner in verschillende zorgsectoren, waaronder in ziekenhuizen en de gehandicaptenzorg. Zij kent de zorg dus van binnenuit. Janneke is enorm gedreven om een bijdrage te leveren aan goed leiderschap in de zorg, vanuit de overtuiging dat dit cruciaal is voor een hoge kwaliteit van zorg aan patiënten/clienten. Recent maakte zij vanuit die gedrevenheid de overstap naar Boer & Croon.

Binnen Boer & Croon richt Janneke zich op interim management en executive search van bestuurders, directie en Raden van Toezicht in de zorg. Janneke is voor hen een enthousiaste, stevige en kritische gesprekspartner. Ze is een strategische en logische denker, maar heeft ook het pragmatisme om denkrichtingen en ideeën om te zetten in acties. Ze kan goed luisteren en zal verschillen in opvattingen niet verhullen, maar juist blootleggen en gebruiken om snel tot de kern te komen.


Afdeling:

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.