Jaap Heeringa

Jaap Heeringa

Partner van Boer & Croon

Jaap Heeringa is partner bij Boer & Croon Management. Jaap Heeringa geeft leiding aan de Young Executive Management propositie. De ruim 40 talentvolle Young Executives zijn snel inzetbaar in uiteenlopende situaties en organisaties. Deze zorgvuldig geselecteerde afgestudeerde academici zijn actief in projecten of in de lijn en zijn gewild om organisaties van onderaf in beweging te krijgen.

Jaap heeft meer dan tien jaar ervaring in professionele dienstverlening en vervulde de afgelopen jaren diverse advies- en managementrollen. Jaap maakte snel carrière bij KPMG en bediende daar voornamelijk beursgenoteerde corporates. Later werkte hij geruime tijd voor de Raad van Bestuur van KPMG Nederland. In 2014-2015 werkte hij in Denemarken aan het opzetten van de nieuwe KPMG organisatie. Later heeft hij nog voor Blokker Nederland als Strategy and Business Development Manager gewerkt om daar de transformatie van de Blokker winkels te starten.

Jaap heeft opleidingen genoten aan Nyenrode en de VU gecombineerd met specifieke programma’s aan Harvard en het IMD. Zijn stijl van werken kenmerkt zich door transparantie en openheid, snel tot de kern komen, oplossingsgerichtheid en een sterk oog voor de mensen kant.


Afdeling:

Expertise

Boer & Croon

  • Fast Moving Consumer Goods
  • Food & Agri
  • Retail

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.