Ine Frings-van de Spijker

Ine Frings-van de Spijker

Partner van Boer & Croon

Ine Frings is partner bij Boer & Croon. Zij richt zich op executive search, interim management en consultancy. Zij is een klankbord voor bestuurders en bemiddelt in executive en toezichthoudende functies. Daarnaast houdt Ine oog voor situaties waarin Young Executives voor de nodige verandering en verbetering binnen een organisatie kunnen zorgen.

Na haar studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg en haar Rechten- en Economie studie in Frankrijk, heeft Ine eerder bij telecombedrijf KPN verschillende directiefuncties vervuld en was zij regiodirecteur bij ProRail. Zij was bestuurlijk verantwoordelijk voor de infrastructuur van het spoor en de verbouwing van verschillende stations in Zuid-Nederland. In haar vorige rol was zij lid van de directie van het bouwbedrijf Heijmans Infra. Als algemeen directeur was zij verantwoordelijk voor de verhoging van de winstgevendheid. HR, commercie, innovatie en duurzaamheid waren onderdeel van haar portefeuille.

Naast haar activiteiten bij Boer & Croon is Ine ook actief in de Raad van Toezicht van Eindhoven City Marketing en is zij lid van verschillende netwerken in Brainport Eindhoven.

Ine heeft een resultaat- en mensgerichte aanpak en haalt haar werkplezier uit het realiseren van uitdagende opdrachten samen met anderen. Haar enthousiasme in combinatie met haar resultaatgerichtheid vormen een belangrijke kracht voor verbetering en innovatie.


Afdeling:

Expertise

Boer & Croon

  • Telecommunicatie/ICT/High Tech
  • Mobiliteit/ruimtelijke ordening
  • Infrastructuur/Bouw
  • Zuid Nederland waaronder Brainport Eindhoven

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.