Stichting Blikverruimers wint de Boer & Croon Co-generation Award 2016-2017

Stichting Blikverruimers, een stichting die de ambitie heeft om diversiteit te creëren binnen Raden van Toezicht in Nederland, heeft de Boer & Croon Co-generation Award 2016-2017 gewonnen.

170116 Uitreiking Co-generation Award 2016-2017

Met deze award wil Boer & Croon de samenwerking tussen jong talent en ervaren leiderschap in de schijnwerpers zetten. Eerder dit jaar nodigde het managementbureau organisaties die generatie-overschrijdende samenwerking zichtbaar willen maken uit om mee te dingen naar de award. In totaal schreven meer dan 15 teams zich in.

Finalisten

Na twee rondes bleven de teams van NRGValue, Royal Ahrend en Stichting Blikverruimers over. In de laatste ronde op maandag 16 januari 2017 presenteerden zij in het Muziekgebouw aan ’t IJ te Amsterdam hun project aan een jury, voorafgaand aan de Nieuwjaarsbijeenkomst van Boer & Croon.

Jury

De externe en deskundige jury bestond uit Geert Sanders, hoogleraar ‘Institutional Advancement/Fundraising’ aan Nyenrode Business Universiteit, Sjoerd Wennekes, oprichter van Active Cues en winnaar van de Boer & Croon Co-generation Award 2015, Nanouke van ’t Riet, directeur Services en Operations van NS en Gabriella van der Veen, Young Executive bij Boer & Croon.

De jury erkent de noodzaak van wat Stichting Blikverruimers doet. “De maatschappelijke behoefte aan jonge mensen die de RvT en RvC bestormen is groot. Jullie product gaat om het thema, jullie ademen co-generation. Het verfrissende idee, concrete resultaat na zo’n korte tijd en het mooie portret van wisselwerking tussen jong en oud maakt jullie de winnaar van dit jaar.”

Het bestuur van Stichting Blikverruimers nam trots de award in ontvangst. “We zijn erg trots op het winnen van deze award. Het is een bekroning op ons mooie initiatief en het erkent het belang van diversiteit en co-generatie in Raden van Toezicht en Commissarissen. Bovendien laat het zien dat we een verandering in gang gezet hebben. Vol goede moed gaan we verder met de Blikverruimers Academie en de plannen voor 2017 en daarna.”

Publieksprijs

Naast de jury hebben de gasten van de Nieuwjaarsbijeenkomst via een app gestemd op hun favoriet. De winnaar van deze publieksprijs werd Royal Ahrend.

 

 

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken. U kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar niet optimaal).