Rutger Schuil gestart als communicatie- en marketingmanager bij Boer & Croon Management

Amsterdam, 02 oktober 2017 – Rutger Schuil (1985) is communicatie- en marketingmanager bij Boer & Croon Management

Om verder vorm te geven aan de groei van Boer & Croon zal Rutger Schuil per 1 oktober starten in de functie van marketing- en communicatiemanager. Rutger heeft in de financiële sector als communicatietrainee en strategisch adviseur interne communicatie gewerkt en als perstrainee bij het Europees Parlement. Hij heeft een ruime ervaring op het gebied van social media en het schrijven van uiteenlopende content. Rutger was freelance redacteur en publicist voor Opiniestukken.nl en de Nieuwsmakers. In zijn vrije tijd fietst hij graag en is hij een fervent hardloper.

Over Boer & Croon Management
Boer & Croon is het managementbureau voor Nederland. De focus ligt op executive management: bestuurs- en directieposities en bij grote organisaties één niveau daaronder. Wij leveren managers voor een langere periode (vast dienstverband) en voor specifieke opdrachten (contractmanagement). Door ons grote netwerk en onze langjarige ervaring met interim management kunnen wij snelle oplossingen bieden. Ook leveren wij bestuurders voor toezichthoudende functies. De kandidaten die wij voorstellen komen uit ons netwerk of vinden wij door executive search.

Daarnaast hebben wij talentvolle Young Executives die snel inzetbaar zijn in uiteenlopende situaties en organisaties. Deze zorgvuldig geselecteerde afgestudeerde academici zijn actief in projecten of in de lijn en zijn gewild om organisaties van onderaf in beweging te krijgen. Specifieke expertisegebieden van Boer & Croon zijn: herstructurering en change, organisatieontwikkeling, governance en managementstructuur, samenstelling Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen en bestuursconflicten.

Delen

Deze website maakt gebruik van om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.