René Oldenbeuving start als partner bij Boer & Croon Management


Amsterdam, 1 februari 2017 – René Oldenbeuving (1971) is per 1 februari 2017 gestart als partner bij Boer & Croon Management.

René Oldenbeuving gaat zich richten op interim management en executive search (bestuurders, senior management en toezichthouder) in de ICT/telecom sector. Daarnaast zal hij zich inzetten voor de Young Executive Management propositie van Boer & Croon. René heeft ruim 15 jaar ervaring in de ICT/telecom sector met een accent op Cloud Software/Communications. Hij begon zijn carrière bij KPMG Accountants in 1990. Na enkele jaren is hij overgestapt naar VODW en hij bouwde mede aan Boer & Croon Young Executives van 1998 – 2000.

In de periode daarna is René afwisselend interim-manager en aandeelhouder/bestuurder van diverse automatiseringsbedrijven geweest. Bedrijven die René mede heeft geleid en/of mede in heeft geparticipeerd zijn Avensis ICT, IASO Backup International (cloud software), Acronis (cloud software) en INTO (telecom & ICT). Hij heeft ervaring als turn around manager en als buy & build manager en heeft altijd op het snijvlak van management en ondernemerschap gewerkt.

René richt zich de laatste jaren op alle kansen en uitdagingen die digitale disruptie brengen voor de CEO agenda. Op dit thema komen veel lijnen uit zijn uitgebreide ervaring samen.

 

Over Boer & Croon Management

Boer & Croon is het managementbureau voor Nederland. De focus ligt op executive management: bestuurs- en directieposities en bij grote organisaties één niveau daaronder. Wij leveren managers voor een langere periode (vast dienstverband) en voor specifieke opdrachten (contractmanagement). Door ons grote netwerk en onze langjarige ervaring met interim management kunnen wij snelle oplossingen bieden. Ook leveren wij bestuurders voor toezichthoudende functies. De kandidaten die wij voorstellen komen uit ons netwerk of vinden wij door executive search.
Daarnaast hebben wij talentvolle Young Executives
die snel inzetbaar zijn in uiteenlopende situaties en organisaties. Deze zorgvuldig geselecteerde afgestudeerde academici zijn actief in projecten of in de lijn en zijn gewild om organisaties van onderaf in beweging te krijgen.
Specifieke
expertisegebieden van Boer & Croon zijn: herstructurering en change, governance en managementstructuur, samenstelling Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen en bestuursconflicten.

 

Delen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.