Crown of Holland is een verwerkingsfabriek van Tradin Organic. Orders zijn opgevoerd door de jaren heen en de fabriek is buitenproportioneel gegroeid. Boer & Croon heeft geholpen met een optimalisatie van de stabiliteit binnen de fabriek.

Tradin Organic
Operations

OPDRACHT
Hoe optimaliseren we de stabiliteit van de cacao verwerkingsfabriek van Tradin Organic?
Lean & Six Sigma hulpmiddelen zijn geïntroduceerd en geïmplementeerd binnen de fabriek.
AANPAK
De projectmanager was verantwoordelijk voor (1) het stroomlijnen van de productie, (2) het op elkaar afstemmen van verschillende teams met verschillende procedures en (3) het creëren van een cultuur met een structurele (in plaats van versnelde) probleemoplossing. Om de nieuwe aanpak te ondersteunen zijn verschillende Lean & Six Sigma hulpmiddelen geïntroduceerd en geïmplementeerd binnen de fabriek.
RESULTAAT
De stabiliteit van de cacao verwerkingsfabriek was vergroot, wat het mogelijk maakte voor Tradin Organic om de voorgestelde orders voor 2019 te volbrengen (met andere woorden: duurzame groei van 13.000 tot 20.000 MT verwerkte cacaobonen per jaar).
54%
Duurzame groei verwerkte cacaobonen per jaar
2019
Alle voorgestelde orders voltooid
Projectteam
Haico Spijkerboer
Partner
Gydo Matthijssen
Manager