Sluit

Boer & Croon is door een grote farmaceut gevraagd om hen bij te staan bij het optimaliseren van een van de belangrijkste processen binnen de Nederlandse tak.

Icon


Finance & Technology

Case Farmaceut

OPDRACHT

Er was behoefte aan een nieuw proces met de juiste controles voor de maandelijkse sales, gefactureerde omzet en correcties. Overkoepelend was het streven om handmatig werk te verminderen en problemen vroegtijdig te detecteren.

Het vertrouwen in het proces moest weer terugkomen.

AANPAK

De financiële afwikkeling van een van de belangrijkste processen bij de klant liep niet goed. Er werd dubbel en veel handmatig (foutgevoelig en tijdrovend) werk verricht. Daarnaast sloten de verschillende systemen niet goed op elkaar aan waardoor er grote bedragen onjuist werden geadministreerd en sommige bedragen niet verantwoord konden worden. Met een aanstaande audit - en uiteraard ook voor de organisatie zelf - was het dus belangrijk om in control te komen en alle kwetsbaarheden op te lossen. Het vertrouwen in het proces moest weer terugkomen en de uitkomsten moesten weer betrouwbaar zijn.

De klant is vol vertrouwen de audit doorgekomen.

RESULTAAT

In samenwerking met de klant zijn een manager en YE van Boer & Croon tot een nieuw proces gekomen waarin niet alleen de gestelde doelen zijn behaald maar ook het vertrouwen in het proces weer is teruggekeerd. De klant is vol vertrouwen de audit doorgekomen.

Wij kijken met grote tevredenheid terug op de opdracht. Niet alleen hebben wij de verwachtingen overtroffen en gedurende het traject veel nieuwe inzichten opgedaan, maar ook hebben we een goede relatie met de klant opgebouwd en laten zien dat ‘Get it Done’ geen loze kreet is. Kort na de afronding van dit project is B&C door de klant benaderd voor een nieuw project.

Share this case via

LinkedIn