Partners

Decennia ervaring in leiderschapsvraagstukken gecombineerd met jong toptalent. Daar ligt onze kracht.

QVARTZ

QVARTZ geeft invulling aan belangrijke kennis en ervaring op het gebied van commercial excellence, digitale transformatie en operationele performance verbetering. Bij QVARTZ staan mensen centraal, hun manier van consulting is praktisch, zij werken van binnenuit in de cliëntorganisatie en zij staan open voor samenwerking met andere partijen die complementaire kennis hebben. Daarmee sluiten zij goed aan op de waarden van Boer & Croon, wie wij willen zijn, onze cultuur en manier van werken.

Krauthammer

Boer & Croon wil zijn Young Executives en Young Managers het beste opleidingstraject bieden. Één die het beste in mensen naar bovenhaalt en die verder gaat dan losse cursussen LEAN, Prince2 of Agile. Daarom werken wij samen met Krauthammer. Bij Krauthammer ligt de focus op het individu en de groep. Interactie, verbintenis, reflectie, belangrijke eigenschappen om het opleidingsprogramma te laten slagen. Iedere Young Executive en Young Manger volgt zijn of haar eigen ‘hero’s journey’ waarin hij of zij gecoacht wordt om te reflecteren op wat nodig is om de doelstelling te halen die – in samenwerking met Boer & Croon, de coach en Krauthammer – zijn vastgelegd. Het zet in op de kracht van aandacht, een op maat gemaakt traject en succes voor het individu en de groep.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.