Bewezen Leiderschap, Jong Talent

Decennia ervaring in leiderschapsvraagstukken gecombineerd met jong toptalent. Daar ligt onze kracht.

Kernwaarden

Persoonlijk commitment aan u, uw ambities en uw organisatie, samen met praktische resultaatgerichtheid onderscheidt ons. Onze aanpak en werkwijze kenmerkt zich door flexibiliteit en maatwerk in goed overleg met onze klanten. Snel en doortastend handelen hoort daarbij.

Wij werken elke dag aan een hoogwaardige dienstverlening. Hóe we dat doen en vooral waarom, dat ligt besloten in onze kernwaarden:

  • Resultaatgericht & Verbindend
  • Dynamisch & Kritisch

Dat zijn de waarden waar wij allemaal in geloven, die ons binden en die zeggen wie we zijn. Zij zijn de basis zijn voor alles wat we doen.

Daarnaast werkt Boer & Croon conform de Gedragscode Boer & Croon Management en zijn we gecertificeerd conform de ISO 9001-voorwaarden door Certiked Nederland. We verbinden ons aan de uitgangspunten van maatschappelijk verantwoord ondernemen en zijn voorstander van diversiteit.

Young Executives

Onze propositie combineert bewezen leiderschap met jong talent. Opdrachtgevers zetten Young Executives doorgaans in bij het vinden van en realiseren van oplossingen voor de meest uiteenlopende managementknelpunten en organisatievraagstukken. Deze dienstverlening is op een unieke wijze gekoppeld aan een breed Management Development programma dat onze kernwaarden – verbindend, slagvaardig, gedreven en professioneel – versterkt en aansluit bij de vraag van de opdrachtgevers. Wij geloven daarbij in maatwerk, iedere opdracht heeft niet alleen bepaalde kennis nodig, maar ook een type persoonlijkheid. Boer & Croon selecteert op beide.

Managers

Onze Managers zijn mensen die kritisch reflecteren op de organisatie waarbinnen zij werken en op hun eigen meerwaarde binnen die organisatie. De Managers onderscheiden zich van projectmanagers. Zij zijn veel vaker een katalysator van verandering. De Managers zijn continue op zoek naar mogelijkheden om binnen de bestaande organisatie duurzame impact te realiseren. Wanneer een organisatie er klaar voor is laten de Managers weer los.

Netwerken

Boer & Croon is bekend om haar sterke netwerk in de top van het bedrijfsleven en de publieke sector. En om de hechte netwerken van zelfstandige professionals die zich met Boer & Croon hebben geassocieerd. 

In lijn met de veranderingen in de maatschappij, de sectorspecialisatie en de ontwikkeling van internet evolueren en verbreden wij  onze netwerken. Wij zijn communities gaan bouwen van professionals die binding hebben met een sector of vakgebied. We zijn onze netwerken gaan verbinden met die van onze klanten.

Daarbij beperken we ons niet  tot managers die beschikbaar zijn, maar onderhouden ook relaties met managers in vast dienstverband die op afzienbare termijn weer beschikbaar komen voor een nieuwe uitdaging. 

Onze mensen

Bij Boer & Croon werken ongeveer zeventig mensen. Zij hebben allen hun eigen kwaliteiten en unieke eigenschappen, diversiteit is onze kracht. Wat hun bindt is een gemeenschappelijk doel en het delen van onze kernwaarden. Met zijn allen zoeken wij naar de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Allemaal geloven wij in het maken van verbindingen, het zoeken van draagvlak, professionaliteit in werk en executiekracht. Binnen de organisatie door onderdeel te zijn van de organisatie. Samen staan wij voor succes. Lees meer over ons op de pagina ‘mensen’.

Meer dan 40 jaar historie

Sinds 1973 creëren wij waarde voor onze klanten door topmanagers uit ons netwerk te leveren voor tijdelijke posities van kaliber, vaak met een zekere mate van urgentie. Al ruim 20 jaar zetten wij ook onze jonge, talentvolle Young Executives in bij opdrachtgevers in rollen als projectmanager, interim-manager of adviseur. Met de combinatie van bewezen kwaliteiten op het hoogste niveau van onze associés en de gedrevenheid en potentie van onze young professionals, bieden wij een uniek concept.

Na ruim veertig jaar onderdeel te zijn geweest van de Boer & Croon Groep, met naast (interim-) Management ook Consultancy en Corporate Finance, is Boer & Croon sinds oktober 2014 een gespecialiseerd managementbureau.

EIM

Boer & Croon gelooft in sterke netwerken. Snel kunnen acteren betekent het hebben van een stevige brede (kennis) basis. Daarom maken wij – als medeoprichters – al twintig jaar deel uit van EIM (Excellence in Management). EIM sluit aan bij onze kernwaarden en cultuur; geloof in mensen als change agent en als drijvende kracht achter innovatie en succesvolle transities.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.