Sluit

Sluit

Turn-around & Restructuring

In een wereld die elke dag verandert, kun je niet stil blijven staan. Wij helpen organisaties transformeren en excelleren.

Diederick van Mierlo

Diederick van Mierlo

Get yourdone

Transformatie Herstructurering OPTIE 1

We jagen verandering aan en betrekken iedereen daarbij. Als iedereen begrijpt wat en waarom er anders moet, komt de verandering namelijk echt van binnenuit. Onze Turn-around & Restructuring community is gevormd om kwaliteit en ervaring te borgen en een kwalitatief goede dienstverlening te kunnen aanbieden. Boer & Croon is al decennia lang gespecialiseerd in grote change trajecten, herstructurering en recovery. Boer & Croon heeft een uitgebreid trackrecord van grote herstructureringen en spraakmakende reddingsoperaties maar ook van kleinere projecten bij industriële bedrijven, dienstverleners en not-for-profit organisaties.

Pexels anna shvets 4226140 C foto 4

Als iedereen begrijpt wat en waarom er anders moet, komt verandering echt van binnenuit. Alleen zo krijg je duurzaam resultaat.


Associate Partners

Onze Turn-around & Restructuring Community bestaat uit tien Associate Partners, ervaren bestuurders en change managers die exclusief verbonden zijn aan Boer & Croon. Zij zijn inzetbaar voor de volgende vraagstukken:
  • Uitvoeren en begeleiden van reorganisaties/herstructureringen;
  • Herstel- en recovery projecten;
  • Leveren van ervaren managers/bestuurders die de rol kunnen vervullen van; CEO/CRO/CFO/changemanager begeleiden van financiering/herfinanciering;
  • Begeleiden van verkoop van onderdelen/onderneming;
  • Juridische ondersteuning o.a. doorzak- en pre pack constructies;
  • Herstellen vertrouwen financiers/banken.
Lees meer over de Associate Partners

Management Solutions

  • Doorlichting (quick scan) gericht op het in kaart brengen van markt, sterke en zwakke onderdelen, management, liquiditeit/rendement/financiering resulterend in een actieplan;
  • Ondersteunend management en specialisten;
  • Waar nodig werken wij samen met strategie consultants, insolventieadvocaten, M&A adviseurs, accountants of andere specialisten.
Pexels fauxels 3183197 foto 3
Thisisengineering raeng l H Bk WTIY28 Y unsplash

Deel deze oplossing via...

LinkedIn