Sluit

Turn-around & Restructuring

In een wereld die elke dag verandert, kun je niet stil blijven staan. Wij helpen organisaties te transformeren en excelleren.

Diederick van Mierlo

Diederick van Mierlo


Get yourdone

Turn around restructering solution

We jagen verandering aan en betrekken iedereen daarbij. Als iedereen de urgentie begrijpt en dat het anders moet en waarom, komt de verandering namelijk echt van binnenuit. Onze Turn-around & Restructuring community is gevormd om kwaliteit en ervaring te bundelen en organisatiebrede veranderingen te begeleiden.

Boer & Croon heeft een uitgebreid trackrecord van grote herstructureringen en spraakmakende reddingsoperaties maar ook van kleinere projecten bij industriële bedrijven, dienstverleners en not-for-profit organisaties. We get it done!

'Als iedereen begrijpt wat en waarom het anders moet, komt verandering echt van binnenuit. Alleen zo krijg je duurzaam resultaat.'

Diederick van Mierlo, partner Boer & Croon

Associate partners

Onze Turn-around & Restructuring community bestaat uit associate partners, ervaren bestuurders en changemanagers die exclusief verbonden zijn aan Boer & Croon. Onze ervaren managers en bestuurders kunnen de rol invullen van CEO/CRO/CFO/Changemanager voor de volgende vraagstukken:

  • Uitvoering en begeleiding van reorganisaties/herstructureringen;
  • Herstel- en recoveryprojecten;
  • Financiering- en herfinancieringvraagstukken;
  • Begeleiding van de verkoop van onderdelen of de gehele onderneming;
  • Juridische ondersteuning van o.a. doorzak- en pre pack constructies;
  • Het herstellen van vertrouwen bij financiers/banken;
  • Waar nodig werken wij samen met strategieconsultants, insolventieadvocaten, M&A-adviseurs, accountants en andere specialisten.
Meer over de Turn-around & Restructuring community

Meer weten?

Neem direct contact op met Diederick van Mierlo (Management Consultancy) voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Deel deze oplossing via...

LinkedIn

Meer Informatie?