Sluit

Sluit

People Excellence

Hoe kun je medewerkers betrekken bij een koerswijziging van de organisatie? Heb je moeite om de juiste mensen binnen te halen en talent binnenboord te houden? Of ben je op zoek naar een manier om de employee journey optimaal in te richten? Boer & Croon helpt je met het formuleren én realiseren van antwoorden op dit soort People Excellence vraagstukken.

Haico Dag3 MG5526klein

Haico Spijkerboer

Get yourdone

Werken via of Ex Search OPTIE1

Vragen die wij graag helpen beantwoorden

 • Hoe betrekken we onze mensen bij een koerswijziging van de organisatie?
 • Hoe ontwikkelen wij onze managers tot leiders?
 • Hoe halen we de juiste mensen binnen en hoe behouden we deze talenten?
 • Hoe realiseren wij de gewenste cultuurverandering?
 • Hoe kunnen wij de employee journey binnen onze organisatie optimaliseren?

Wij staan in de startblokken als

 • Project/programma manager
 • Interim leidinggevende
 • Verandermanager
 • Agile coach
 • Teamcoach
 • Employee experience expert
 • Verandercommunicatie Specialist
 • Kwartiermaker
Alejandro escamilla Bb QLH Cp V Uq A unsplash
Shridhar gupta d Zx Qn4 V Ev2 M unsplash

Met 30 jaar HR ervaring maakt Boer & Croon al 30 jaar het verschil.


People Excellence in verandering

People Excellence in verandering:
Organisaties groeien en bewegen continu. Doelen veranderen en nieuwe samenwerkingen en vaardigheden zijn nodig. Mensen moeten hierin worden meegenomen, zich aanpassen. Dat gaat lang niet altijd vanzelf. Wij faciliteren organisaties om hun mensen effectief mee te nemen in verandering die beklijft. Door verandertrajecten in te richten met een heldere strategie en structuur, waarin er aandacht is voor leiderschapsontwikkeling, cultuur en (verander)communicatie.

People Excellence in de praktijk:
Wanneer mensen optimaal worden ingezet en hun talenten kunnen benutten, voelen zij zich meer verbonden aan de organisatie en dragen ze meer bij. En dat zorgt voor betere resultaten. Wij helpen organisaties dit te bereiken door het opzetten of optimaliseren van de employee journey. Dit doen we altijd in co-creatie met medewerkers.

Leiderschap en management:
Leiderschap en management betekenen in de praktijk lang niet altijd hetzelfde. Toch zijn beide essentieel voor het betrekken van mensen, het behalen van resultaten en het doorvoeren van verandering. Wij helpen organisaties in het ontwikkelen van de managers en leiders van de toekomst. Door te faciliteren of door zelf de (voorbeeld)rol van interim leidinggevende te vervullen. In deze rol zijn wij nieuwsgierig en energiek. We brengen een maatwerkaanpak voor de organisatie en het team. We zijn sociaal, slim én krijgen zaken daadwerkelijk voor elkaar. Samen met de organisatie creëren we duurzaam resultaat en we gaan pas weg als de organisatie zelf verder kan.

Interim Management

Belangrijk onderdeel van de People Excellence solution is de nauwe samenwerking met een flexibele interim schil en onze HR Community. De HR Community bestaat uit zeer ervaren (interim) HR directeuren. De interim Community is de flexibele schil die ingezet kan worden voor de benodigde expertise en mankracht. Wij opereren vaak als HR directeur, strategisch HR adviseur of programmamanger. Wij leven ons in in organisaties en samen met het management vertalen wij je ondernemingsstrategie naar de people strategie en realiseren deze met professionele ondersteuning vanuit HR.
Lees meer over de Community

Executive search

YESS en Boer & Croon kennen met 30 jaar ervaring het HR domein als geen ander. Wij zijn actief met Executive Search naar HR Directeuren, HR Business Partners en in de verschillende HR specialismen, zoals Management & Leadership Development, Recruitment en Diversiteit & Inclusie. Daarnaast kunnen we helpen met Management Assessments, bijvoorbeeld bij fusies of reorganisaties.

"Wanneer mensen optimaal worden ingezet en hun talenten kunnen benutten, voelen zij zich meer verbonden aan de organisatie en dragen ze meer bij."

Maritta van Evert, Manager People Excellence

Meer weten?

Heeft u vragen over People Excellence? Neem dan contact op met Margreth Jonk of Edith Koetsier (Executive Search), Haico Spijkerboer en Ine Frings (Interim Management) of Mariska Seijsener (Management Solutions).

Deel deze oplossing via...

LinkedIn