People Excellence

  • Advies & implementatie
  • Verbindend tussen boven- & onderstroom
  • Optimaal betrekken & inzetten van mensen
  • in de dagelijkse praktijk & tijdens verandering

ik heb een vraagstuk

Worstelt u met de vraag hoe medewerkers te betrekken bij een koerswijziging van de organisatie? Lijken veranderingen slechts tijdelijk, door weerstand of een hardnekkige cultuur? Heeft u moeite om de juiste mensen binnen te halen en talent vervolgens binnenboord te houden? Of bent u op zoek naar een manier om de employee journey optimaal in te richten? Boer & Croon helpt u met het formuleren én realiseren van antwoorden op dit soort People Excellence vraagstukken. 

ik heb een vraagstuk

Wij ondersteunen organisaties bij het optimaal inzetten en betrekken van mensen

Mensen vormen het hart van de organisatie. Pas wanneer hun mindset, gedrag en vaardigheden aansluiten bij de ambities en doelen van de organisatie, kan een organisatie excelleren. Boer & Croon ondersteunt organisaties daarom bij het optimaal betrekken en inzetten van mensen. Zowel in de dagelijkse praktijk, als in tijden van verandering.

 

   

 

Voorbeelden van rollen die wij kunnen vervullen:

  • Programma- of Projectmanager HR*
  • Interim talent manager
  • Interim HR manager
  • Verandermanager
  • Teamcoach of Agile coach
  • Verandercommunicatie specialist

* Bijvoorbeeld op het gebied van Employee Experience, Instroom, Werving & Selectie, Succession Planning, etc.

N.B.: Wanneer specifieke kennis of ervaring (bijvoorbeeld voor boardroom coaching of specifieke interventies) vereist is in een samenwerking, ondersteunen B&C-partners en ons netwerk van experts de Young Executives en Managers in hun rol.

Ons team

De Young Executives en Managers van de People Excellence solution werken nauw samen met een flexibele interim schil en onze HR kerngroep. De HR Transformation & Development Group bestaat uit zeer ervaren (interim) HR directeuren. De interim community is de flexibele schil die ingezet kan worden voor benodigde expertise en mankracht. Je kan hierbij denken aan coaches, organisatieadviseurs en veranderkundigen. Met deze samenwerkingen komen wij tot een optimaal resultaat voor jouw vraagstuk.

Vragen?

Vragen over People Excellence? Neem dan contact op met Mariska seijsener, Lidia Drost en Wendy Hensbergen, Maritta van Evert.

Contact opnemen

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.