Sluit

Sluit

Operations

Direct handelen. Scherp en fris een probleem benaderen. En samen de oplossing implementeren. Met duurzaam resultaat. Dat is voor ons de Operations solution. Wij zorgen voor structurele verbeteringen op elk niveau, in elke organisatie.

Haico Dag3 MG5526klein

Haico Spijkerboer

Get yourdone

Operational Excellence stockfoto algemeen

Wil je pragmatisch structurele verbeteringen doorvoeren binnen operationele vraagstukken? Onze Operations solution biedt oplossingen op maat, met een focus op duurzaam resultaat. Wij voeren verbeteringen door samen met je organisatie. Bij ons staan resultaat en de mens centraal. Staat je winstgevendheid onder druk of heb je moeite groei te realiseren met bestaande middelen? Ben je op zoek naar een manier om een krachtig team te creëren dat continu op zoek is naar verbeteringen en deze ook realiseert? Wij bieden met onze Operations solution de oplossing.

Https unsplash com photos PXB7y EM5 L Vs

"Wij weten alles van verandering in operationele werelden".

Haico Spijkerboer, Partner

Executive Search

Wij bieden oplossingen voor de vaste invulling van senior posities in operationele omgevingen. YESS ondersteunt het proces van continue optimalisatie van het operationale proces door het vinden van bijvoorbeeld passende COO’s, Director’s Supply Chain of Head of Procurement.

Interim Management

Onze pool van interim-COO's en CEO's zijn zonder uitzondering zwaargewichten: prettige en leuke mensen om mee samen te werken, met minimaal tien jaar ervaring in een eindverantwoordelijke functie. Zij vinden aansluiting bij je organisatie of bedrijf en maken van binnenuit positieve impact. Onze interim-managers zijn inzetbaar binnen o.a. de volgende interim functies:
 • Interim COO en CEO
 • Interim (programma) manager
 • Interim Project- en Productie Coördinator
 • Interim Global Supply Chain manager
 • Interim Operational Procurement manager
Heb je een acuut probleem of sta je aan de vooravond van een transformatie, strategische koerswijziging, reorganisatie, fusie, afsplitsing of een stevig veranderprogramma in een operationele setting? Onze CEO/COO Community is de geschikte partner voor al je vraagstukken.
Lees meer over de Community
Boer Croon dag7 Wies MG1086
Guus Dag4 MG6359klein
Haico Dag3 MG5526klein
Daphne Dag4 MG6196klein
Portret BC 01 11 2021 24
IMG 6280 1
Iris Hameetman
BC 04 04 compressed 22
Pim 1

“Niet praten, maar doen! Boer & Croon heeft ons geholpen met hun enthousiasme, kennis en energie om ons inkoopproces te verbeteren. Met als resultaat miljoenen besparingen en meer waardecreatie. Dank jullie wel voor deze bijzondere ondersteuning!”

Quote van klant van Boer & Croon

Management Solutions

Het Operations team richt zich op een breed scala aan operationele vraagstukken. Wij hebben onder meer ervaring met herstructureren, het reduceren van operationele kosten en doorlooptijden, het managen van groei, het ontwikkelen en implementeren van footprint, het verplaatsen of sluiten van fabrieken, flexibilisering van de operatie, voorraadoptimalisatie, verbeteren van kwaliteit en forecast capaciteiten. Daarbij biedt ons Operations team generieke en specifieke producten aan:

Generieke producten:
 • Volledige Operational Excellence opdracht (1 tot 6 maanden)
 • Uitvoeren van een Quickscan (2 tot 4 weken)
 • Kaizen Event (3 tot 5 dagen)
 • Fit 4 Future program
 • Interim Management & Search (zie voor meer info hieronder)
Specifieke producten:
 • Supply Chain Control Tower
 • Procurement Optimization
 • Continuous Improvement
 • Digitization & Outsourcing
 • Sustainable Supply Chain

"De operatie inrichten op klantbehoeftes. Samen met medewerkers de oplossing implementeren en een focus op duurzaam resultaat. Dat is voor ons Operational Excellence."

Pim van Asperen, Senior Manager Operations

Deel deze oplossing via...

LinkedIn