Interim Management & Executive Search

Boer & Croon onderhoudt al veertig jaar een intensieve relatie met Nederlands beste topmanagers, allemaal inzetbaar op executive functies als CEO, CFO en COO in besturen en directies of in de rol van programmamanager of procesmanager in complexe trajecten.

Onze interim-managers zijn zonder uitzondering zwaargewichten, prettige en leuke mensen om mee samen te werken, met minimaal tien jaar ervaring in een eindverantwoordelijke functie. Zij vinden aansluiting bij uw organisatie of bedrijf en weten van binnenuit positieve impact te maken.

Ik heb een vraagstuk

Of aanmelden als (Executive) Interim Manager

Succesvol meegaan met veranderingen

We leven in een wereld die constant in beweging is, een markt die grote flexibiliteit eist. Daar moet je als organisatie op kunnen inspelen en in mee kunnen gaan. Zo hebben wij onze oude netwerken ingrijpend vernieuwd en actieve communities opgericht van CFO’s, Zorgdirecteuren, Retailers, Herstructureerders en HR-managers. Moderne, hechte netwerken van zorgvuldig geselecteerde ondernemers, bestuurders en managers. Met deze communities komen wij de vraag van de markt actief tegemoet. Een duidelijke scheiding van interim en vast is niet meer van deze tijd en zo denken wij ook niet meer. Het plaatsen van mensen is maatwerk en daar ligt onze kracht.

De mens achter interim-managers en executives

Boer & Croon voert tot op het hoogste niveau opdrachten uit bij grote bedrijven en organisaties in alle mogelijke sectoren. Dat doen we met een groot aantal collega’s: stuk voor stuk gedreven en slagvaardige professionals die weten waar hun gelijkgestemden zitten. In onze database vinden we bovendien vele honderden managers die de afgelopen decennia over het bedrijfsleven en de publieke sector zijn uitgewaaierd.

Daarmee is Boer & Croon met recht een netwerkhuis. Wij kennen het aanstormend talent én het topmanagement van Nederland. We weten waar hun kracht zit en wat hun persoonlijke drijfveren en ambities zijn.

Wij spreken de aan ons verbonden interim-managers en executives op regelmatige basis over hun drijfveren, ervaring en persoonlijke ontwikkeling. Verbindend & resultaatgericht, dynamisch & kritisch zijn de kernwaarden die wij met hen gemeen hebben. Uiteraard hechten wij ook aan een krachtig CV en mooie referenties. Maar in onze overtuiging geeft persoonlijkheid uiteindelijk de doorslag voor het slagen van een opdracht.

De manier waarop wij werken

Een Executive manager stelt een plan van aanpak op dat als start- en ijkpunt dient voor alle betrokkenen. Gedurende de looptijd van de opdracht begeleiden wij onze executives door middel van intervisie, counseling en tussentijdse evaluatie. Alle kennis die bij Boer & Croon aanwezig is over de sector, de branche en uw organisatie, wordt in deze periode op effectieve wijze aan de kandidaat ter beschikking gesteld. Wij bewaken de kwaliteit en houden nauw contact met de opdrachtgever. Een uitgebreide eindevaluatie markeert het einde van de opdracht. Op deze manier brengen wij de kennis en ervaring mee die het bureau heeft opgedaan in eerdere opdrachten.

Slagvaardigheid met karakter

Een Executive manager van Boer & Croon niveau betekent slagvaardigheid. Het oplossen van crises of het managen van een groot verandertraject. Een zwaar programma draaien, een fusie rond krijgen of tijdelijk het fort versterken. U moet hoe dan ook slagen in uw missie. Dan wilt u zeker weten dat u de juiste persoon aan boord krijgt. Bij Boer & Croon krijgt u passende oplossingen, de juiste combinatie van kennis, niveau en karakter.

De juiste persoon aan boord krijgen?

contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.