Finance & Technology

Focus op de executie van de CFO strategie

ik heb een vraagstuk

De Finance & Technology solution van Boer & Croon is gefocust op de executie van de CFO strategie. Door verbeterkansen te identificeren, het operationele team te ondersteunen, financiële processen te herinrichten & het nieuwe werken te implementeren, bieden we oplossingen voor veel finance gerelateerde vraagstukken.
Er kan worden opgemerkt dat de rol van finance binnen het bedrijfsleven meer en meer verandert naar die van strategisch business partner. En daarin denken wij graag met je mee. Onze realisatiekracht om een strategische business partner te worden komt voort uit onze bewezen methodologie, onze sterke partnerships en onze expertise op het finance vlak.

Onze expertisegebieden

Waarin ligt onze expertise? Onze solution Finance & Technology is gefocust op de volgende expertisegebieden:

Get it done!

  • Get it done’ mentaliteit: projectteam dat de kennis en expertise heeft om te slagen
  • Pragmatische aanpak, hands-on mentaliteit
  • Een speciaal op maat gemaakt plan voor ieder vraagstuk
  • Open communicatie & eerlijk advies

Ons team

De experts van onze Finance & Technology solution werken nauw samen met onze CFO kerngroep en interim community. De CFO kerngroep bestaat uit interim CFO’s komend vanuit vaste en interim CFO posities. De interim community is de flexibele schil die ingezet kan worden voor benodigde expertise en mankracht. Je kan hierbij denken aan finance managers, business controllers, register controllers en register accountants. Tot slot werken wij waar nodig ook nauw samen met enkele niche spelers (specialisten), software vendors en implementatiepartners om zo tot een optimaal resultaat voor uw vraagstuk te komen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor jouw organisatie?
Vul het contactformulier in of neem contact op met Partner Johan Traa, Director Marianne Kuiper RA of Director Kirsten Ariesen-Bakker.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.