Advies & Implementatie

  • Vertegenwoordigd in heel Nederland
  • Strategische Business Partners
  • Geen schaap met vijf poten

Contact opnemen

Door de jaren heen heeft Boer & Croon veel ervaring en expertise opgebouwd. Met twaalf partners zijn we vertegenwoordigd in heel Nederland. Het zorgt ervoor dat we dicht op de klant en relatie kunnen zitten, persoonlijke contact staat daarbij centraal. Het is onze manier van werken, vertrouwen in elkaar door aandacht en diepgaand advies.

Wij hebben specifieke expertise op de volgende gebieden:

Op deze gebieden zijn wij ook deskundige gesprekspartners die kennis en ervaring kunnen overdragen in diverse rollen. Onze opdrachtgever is meestal de Raad van Commissarissen of de Raad van Bestuur. Onze partners die op het betreffende gebied zijn gespecialiseerd en ook enkele van onze geassocieerde executive managers zijn daarvoor beschikbaar.

Strategische Business Partners

Niemand gelooft in een schaap met vijf poten. Daarom kiest Boer & Croon voor focusgebieden. Wij weten waar we goed in zijn en wanneer we samen met één van onze strategische business partners moeten optrekken.

Excellence in Management

Daarom maken wij – als medeoprichters – meer dan twintig jaar deel uit van EIM (Excellence in Management). EIM sluit aan bij onze kernwaarden en cultuur; geloof in mensen als change agent en als drijvende kracht achter innovatie en succesvolle transities.

QVARTZ

Om onze opdrachtgevers te voorzien van de beste kennis en kunde, het beste advies en implementatietraject, kijken we ook over de landsgrenzen heen. Daarom is Boer & Croon een samenwerking aangegaan met de Scandinavische strategieconsultant QVARTZ. Met kantoren in Kopenhagen, Stockholm, Oslo, New York, Singapore, Hamburg en Amsterdam kunnen wij samen iedere internationale opdracht aan.

QVARTZ geeft invulling aan belangrijke kennis en ervaring op het gebied van commercial excellence, digitale transformatie en operationele performance verbetering. Bij QVARTZ staan mensen centraal, hun manier van consulting is praktisch, zij werken van binnenuit in de cliëntorganisatie en zij staan open voor samenwerking met andere partijen die complementaire kennis hebben. Daarmee sluiten zij goed aan op de waarden van Boer & Croon, wie wij willen zijn, onze cultuur en manier van werken.

Onze inzet

Deze samenwerkingen kenmerken onze inzet. Wij zijn er voor u, de opdrachtgever. Wij brengen de beste mensen en beste kennis en ervaring bij elkaar en zetten niet alleen onze eigen medewerkers in. Ons advies komt niet vanuit de zijlijn, een dik rapport, zonder handvatten. Boer & Croon gaat samen met u aan de slag om het beste advies op tafel te leggen en vooral om dit dan ook te realiseren. Wij nemen verantwoordelijkheid voor de implementatie en zijn bereid ons honorarium van het succes afhankelijk te maken.

Contact opnemen

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.