Sluit

Young Executives

Als Young Executive bij Boer & Croon denk je mee en maak je verandering mogelijk. Je bent het jonge talent dat organisatievraagstukken oplost, mensen verbindt en échte impact maakt.

Werken bij Boer Cron Young Executives

"Direct impact maken en ruimte om jezelf te ontwikkelen"

Lara van Lierop, Young Executive

Waarom B&C?

Boer & Croon geeft ruim baan aan ervaren leiderschap en jong talent. We vormen een bijzondere groep met uitzonderlijke kwaliteiten. Er heerst een platte cultuur bij Boer & Croon waar iedereen graag met elkaar meedenkt. We zoeken bepaalde kennis met de nadruk op persoonlijkheid.

Cultuur

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal sterk. Ook binnen ons bedrijf hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken: de ideale sparring partner in zaken en daarnaast sociale gangmakers. We houden van diepgaande analyses én van een feestje.
Meer weten? Bekijk onze vacature op Spielwork.
IMG 5186
Marike Opdracht

Vereisten

Je CV is belangrijk, je karakter belangrijker. We zijn vooral benieuwd naar je drijfveren, ervaringen en persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk zijn je kennis en referenties ook belangrijk, toch geeft persoonlijkheid bij ons de doorslag. Wat onze Young Executives vooral delen is een authentieke & stevige persoonlijkheid. Het profiel:
 • Een studieachtergrond in Finance en/ of bedrijfskunde
 • 1 à 2 jaar relevante werkervaring met aantoonbaar ontwikkelde organisatiesensitiviteit
 • Scherp analytisch en structurerend vermogen
 • Het behalen van resultaten met tact en respect voor mensen
 • Daadkrachtig en pragmatisch in het realiseren van doelstellingen
 • Multidisciplinaire instelling en aantoonbaar organisatiebrede interesse
 • Naast studie actief geweest in stages, besturen en/of verenigingen
 • In bezit van rijbewijs B

Jouw groei is onze groei

Ben jij gemotiveerd om organisaties duurzaam te verbeteren en wil je elke dag nieuwe dingen leren? Dan voel je je bij ons thuis. Wij houden van betrokken en gedreven mensen. Dat proberen we zelf ook steeds te zijn. Wij geloven dat je het meeste leert als je directe praktijkervaring opdoet en op hetzelfde moment voortdurend blijft bijleren. In het Young Executive programma vervul je uitdagende opdrachten en volg je daarnaast het uitgebreide Management Development programma met trainingen in soft- en hardskills, intervisie en coaching.

Je mag bij ons direct het diepe in. We vertrouwen je meteen uitdagende opdrachten toe die je een grote mate van zelfstandigheid geven. Jij maakt hierin het verschil. Samen met je opdrachtgever bedenk je oplossingen en manieren om die te realiseren. Wat je bedenkt, voer je dus ook zelf mee uit.

Elke opdracht sluit aan bij een van onze Solutions en valt in een van deze vier werkgebieden:
 • Projectmanagement
 • Procesmanagement
 • Interim management
 • Advies
In je laatste fase als Young Executive werken we samen toe naar je volgende carrièrestap. Bijvoorbeeld in ons eigen netwerk of als Manager bij Boer & Croon.
Bekijk hier voorbeelden van eerdere projecten

Statistieken

27

Gemiddelde leeftijd van onze Young Executives

50

Aantal Young Executives bij Boer & Croon

50%

Percentage van onze Young Executives dat doorstroomt naar de rol van Manager


Sollicitatieproces

Ben jij enthousiast geworden om als Young Executive aan de slag te gaan bij Boer & Croon? Goed om te horen! Onderstaand vind je alle informatie over de stappen van ons sollicitatieproces.

Wij proberen het volledige sollicitatieproces in circa 4-5 weken af te ronden. De startdatum is meestal op de 1e van de maand. Verdere vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze afdeling recruitment: recruitment@boercroon.nl of via +31611851364
Portret BC 01 11 2021 7
Boer Croon dag7 Wies MG1086
Boer Croon dag7 Suzanne MG1219 klein
Mirte dag2 MG4679klein
Max Hunfeld
Maarten Dag5 MG7234klein
Lara zittend MG3778
Kevin Dag3 MG5980klein
Josephine Dag6 MG9558klein
Jonathan van Raaij
Inge Dag3 MG5436klein
Gwen Dag6 MG8978klein
Fre üde ürique Dag4 MG7047klein
Eugenie Dag4 MG6585klein
Daan dag2 MG4813klein
IMG 6280 1
Anouk de Louw
Bjorn Zittend2 MG3941
Lisette Dag6 MG8458klein
Hugo Roosenschoon
Nicholas dag3 MG6134klein
Tjeu dag3 MG5220
Ravi Dag3 MG5952klein
Rianne
Sterre Dag6 MG8638klein

 • Stap 1: CV & motivatie
 • Stap 2: Koffiedate
 • Stap 3: Eerste gesprek
 • Stap 4: E-assessment
 • Stap 5: Tweede gesprek
 • Stap 6: Assessment

Solliciteer via deze website. Upload je CV en beantwoord twee motivatievragen: ‘Waarom ben jij geïnteresseerd in Boer & Croon?’ en ‘Wat interesseert je in de rol van Young Executive?’ Wij vinden het vooral interessant om te horen waarom jij bij Boer & Croon past.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct!

B&C talentpool

Heb jij op dit moment minder dan 1 jaar fulltime werkervaring, dan voldoe je helaas niet aan de criteria voor onze Young Executive vacature. Uiteraard staan we open voor een kennismaking en blijven we graag in contact. Wanneer je je aanmeldt voor onze talentpool profiteer je van verschillende voordelen en ben je altijd up-to-date van alle ontwikkelingen binnen Boer & Croon.
Schrijf je in!

Externe samenwerkingen

Ben jij bestuur bij een studie- of studentenvereniging en lijkt het je interessant om met ons samen te werken? Mail ons via werving@boercroon.nl.

Veelgestelde vragen

Kan ik het Young Executive programma zien als een traineeship?

Ons Young Executive programma is geen traineeship. Het programma bestaat uit een uniek en kwalitatief, hoogstaand management development programma waarin je skills op doet als leiderschapsontwikkeling, social skills maar ook op het gebied van hard skills je ontwikkeling verder gaat uitbouwen en verdiepen. Daarnaast voer je projecten uit van hoog niveau waarin je ook meteen hoge mate van autonomie en verantwoordelijkheid hebt. Na het doorlopen van het sollicitatieproces hebben we namelijk direct vertrouwen in je kwaliteiten en durven we je in het diepe te gooien. Uiteraard is er binnen Boer & Croon wel altijd een enorm vangnet om op terug te vallen (Counselor, Talent Manager, buddy, Tutor, Coach van Krauthammer, alle andere YE's en collega's). Kortom: ons programma is een ontwikkeltraject.

Waarom focussen wij ons bij Boer & Croon nu voornamelijk op young professionals met 1 – 2 jaar werkervaring?

Bij al onze projecten krijg je gelijk een hoge mate van autonomie en verantwoordelijkheid. Dit vergt enige stevigheid en ervaring in projectmanagement.

Binnen welke sectoren bevinden jullie opdrachten zich?

Als Young Executive ga je een opdracht uitvoeren binnen een van onze Management Solutions. Dit zijn: Finance & Technology, Healthcare Solution, Operations, Public Solution, Stragegy Solution, Transformation & Program Solutions (People Excellence, Commercial Excellence), Transformation & Restructuring.

Ik ben starter, maar wel erg geïnteresseerd in het Young Executive programma van Boer & Croon. Kan ik nog solliciteren?

Heb jij tussen je studies door al (fulltime) relevante werkervaring opgedaan? Dan is het zeker de moeite waard om alsnog te solliciteren. Mocht dat op het moment nog niet stevig genoeg zijn, dan nemen we je graag mee in onze Boer & Croon talentpool. Dit houdt in dat we je op de hoogte wanneer de criteria eventueel weer versoepelt. En anders nemen we een jaar later graag weer contact met je op.

Wat maakt Boer & Croon anders dan andere management consultancy bureaus?

Na het schrijven van een adviesrapport houdt je werk niet op, jij bent ook degene die het gaat implementeren. Zo weet je zeker dat je werk niet in een kast beland en heb je invloed op het daadwerkelijke resultaat.

Waar in het land bevinden jullie opdrachten zich?

Voornamelijk in de Randstad, maar in principe zijn onze opdrachten verdeeld over het hele land. Boer & Croon faciliteert voor iedere medewerker een NS-business card. Daarnaast hebben we ook een aantal poolauto's ter beschikking, hier kun je gebruik van maken als je opdracht meer dan anderhalf uur verwijderd is van je thuislocatie.

Hebben jullie ook sollicitatietips?

- Bereid je goed voor en lees meer over de diverse Solutions binnen Boer & Croon; - Wij kijken niet alleen naar kennis, maar ook wie jij bent als persoon; - Neem écht de tijd voor de zelfanalyse, reflectie vinden we erg belangrijk bij Boer & Croon; - Stel zelf ook vragen, wees geïnteresseerd; - En uiteraard de basics: wees op tijd, kleed je verzorgd en ben jezelf.