Sluit

Young Executives

Als Young Executive bij Boer & Croon denk je mee en maak je verandering mogelijk. Je bent het jonge talent dat organisatievraagstukken oplost, mensen verbindt en échte impact maakt.

"Het Young Executive programma van Boer & Croon heeft mij geholpen met de volgende stap in mijn carrière."

Sophie van Hoenselaar, Young Executive

Waarom B&C?

Boer & Croon geeft ruim baan aan ervaren leiderschap en jong talent. We vormen een bijzondere groep met uitzonderlijke kwaliteiten. Er heerst een platte cultuur bij Boer & Croon waar iedereen graag met elkaar meedenkt. We zoeken bepaalde kennis met de nadruk op persoonlijkheid.

Cultuur

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal sterk. Ook binnen ons bedrijf hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken: de ideale sparring partner in zaken en daarnaast sociale gangmakers. We houden van diepgaande analyses én van een feestje.
IMG 5186
Marike Opdracht

Vereisten

Je CV is belangrijk, je karakter belangrijker. We zijn vooral benieuwd naar je drijfveren, ervaringen en persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk zijn je kennis en referenties ook belangrijk, toch geeft persoonlijkheid bij ons de doorslag. Wat onze Young Executives vooral delen is een authentieke & stevige persoonlijkheid. Het profiel:
 • Een studieachtergrond in Finance en/ of bedrijfskunde
 • 1 à 2 jaar relevante werkervaring met aantoonbaar ontwikkelde organisatiesensitiviteit
 • Scherp analytisch en structurerend vermogen
 • Het behalen van resultaten met tact en respect voor mensen
 • Daadkrachtig en pragmatisch in het realiseren van doelstellingen
 • Multidisciplinaire instelling en aantoonbaar organisatiebrede interesse
 • Naast studie actief geweest in stages, besturen en/of verenigingen
 • In bezit van rijbewijs B

Jouw groei is onze groei

Ben jij gemotiveerd om organisaties duurzaam te verbeteren en wil je elke dag nieuwe dingen leren? Dan voel je je bij ons thuis. Wij houden van betrokken en gedreven mensen. Dat proberen we zelf ook steeds te zijn. Wij geloven dat je het meeste leert als je directe praktijkervaring opdoet en op hetzelfde moment voortdurend blijft bijleren. In het Young Executive programma vervul je uitdagende opdrachten en volg je daarnaast het uitgebreide Management Development programma met trainingen in soft- en hardskills, intervisie en coaching.

Je mag bij ons direct het diepe in. We vertrouwen je meteen uitdagende opdrachten toe die je een grote mate van zelfstandigheid geven. Jij maakt hierin het verschil. Samen met je opdrachtgever bedenk je oplossingen en manieren om die te realiseren. Wat je bedenkt, voer je dus ook zelf mee uit.

Elke opdracht sluit aan bij een van onze Solutions en valt in een van deze vier werkgebieden:
 • Projectmanagement
 • Procesmanagement
 • Interim management
 • Advies
In je laatste fase als Young Executive werken we samen toe naar je volgende carrièrestap. Bijvoorbeeld in ons eigen netwerk of als Manager bij Boer & Croon.
Bekijk hier voorbeelden van eerdere projecten

Statistieken

27

Gemiddelde leeftijd van onze Young Executives

50

Aantal Young Executives bij Boer & Croon

50%

Percentage van onze Young Executives dat doorstroomt naar de rol van Manager


Sollicitatieproces

Ben jij enthousiast geworden om als Young Executive aan de slag te gaan bij Boer & Croon? Goed om te horen! Onderstaand vind je alle informatie over de stappen van ons sollicitatieproces.

Wij proberen het volledige sollicitatieproces in circa 4-5 weken af te ronden. De startdatum is meestal op de 1e van de maand. Verdere vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze afdeling recruitment: recruitment@boercroon.nl.
Wouter copy
Wies copy
Suzanne Lei
Sophie van Hoenselaar
Sarah copy
Robin Betten
Mirte Koutstaal
Max Hunfeld
Mara copy
Maarten Acda
Lara copy
Kevinvan
Josephine Bollen
Jonathan van Raaij
Jochem Gieles
Inge copy
Gwen Haayen
Frederique van Helsdingen
Eugenie copy
Elsje de Jong
Daan Picckers
Akshay Bakas
Kees copy
Anouk copy
Björn copy
Freek copy
Lisette copy
Inelise copy
Hugo copy
Jip copy
Nicholas
Tjeu copy
Tycho copy
William copy
Thomas copy
Ravi copy
Rianne copy
Thimo copy
Wessel
Sterre copy

 • Stap 1: CV & motivatie
 • Stap 2: Koffiedate
 • Stap 3: Eerste gesprek
 • Stap 4: E-assessment
 • Stap 5: Tweede gesprek
 • Stap 6: Assessment

Solliciteer via deze website. Upload je CV en beantwoord twee motivatievragen: ‘Waarom ben jij geïnteresseerd in Boer & Croon?’ en ‘Wat interesseert je in de rol van Young Executive?’ Wij vinden het vooral interessant om te horen waarom jij bij Boer & Croon past.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct!

Externe samenwerkingen

Ben jij bestuur bij een studie- of studentenvereniging en lijkt het je interessant om met ons samen te werken? Mail ons via werving@boercroon.nl.