Sluit

Werken bij Boer & Croon

Wil jij met ons bouwen aan oplossingen voor nu en in de toekomst? Laten we samen ondernemen en impact maken. Let's get it done together! Lees hieronder meer over onze Young Executives en Manager vacatures.

Morning brew qwvv7 TR Csy4 unsplash

Werken bij Boer & Croon

Boer & Croon geeft ruim baan aan ervaren leiderschap en jong talent. We vormen een bijzondere groep van talenten met uitzonderlijke kwaliteiten. Snel inzetbaar en van grote waarde in uiteenlopende situaties en organisaties. Wij geloven in maatwerk. Een opdrachtgever zoekt namelijk niet alleen naar bepaalde kennis, maar vooral naar een type persoonlijkheid. Er heerst een platte structuur bij Boer & Croon waar iedereen graag met elkaar meedenkt.
Openstaande vacatures
DSC06862

Word Manager bij Boer & Croon

Toe aan de tweede of derde stap in je carrière? Word Manager of Director bij Boer & Croon. Dan leid je trajecten in project- en procesmanagement of treed je op als interim manager. Je hebt een open en frisse blik en bent gericht op vooruitgang en groei.
Meer informatie

Word Young Executive bij Boer & Croon

Wil je niet alleen adviseren, maar ook echt realiseren? Als Young Executive bij Boer & Croon denk je als een consultant en werk je als een manager. Je bent het jonge talent dat organisatievraagstukken oplost, mensen verbindt en échte impact maakt.
Meer informatie

Samen resultaat boeken door kritisch denken en ondernemend handelen.