Manager Operations

Stefan Starke

Stefan Starke

is Manager Operations bij Boer & Croon. Stefan komt oorspronkelijk uit De Krim (Overijssel), en heeft Technische Bedrijfskunde in Eindhoven en Supply Chain Management in Tilburg gestudeerd. Na zijn studie begon hij als trainee bij Tata Steel in IJmuiden, waar hij verschillende opdrachten heeft gedaan op het gebied van IT, S&OP en Maintenance. In zijn laatste functie bij Tata Steel was hij verantwoordelijk was voor het maken en bewaken van alle onderhoudsbudgetten, opex projecten en het Maintenance Traineeship.

Voor Stefan in dienst trad bij Boer en Croon, was hij anderhalf jaar lang werkzaam bij Koninklijke Vezet en gaf daar leiding aan de technische dienst van de twee grootste fabrieken. Daar heeft hij geleerd dat hij het leuk vindt om met een concreet doel bezig te zijn en verandering op de werkvloer te realiseren.

Verder houdt Stefan ervan om te fietsen, leest hij graag geschiedenisboeken, neemt hij graag deel aan pub quizzen en zit hij als penningmeester in het bestuur van Humanitas Zuid-Kennemerland.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op