Junior Research Associate

Sanne Menken

Sanne is sinds September 2021 begonnen als Research Associate bij YESS Boer & Croon. Ze studeerde Economics & Business Economics aan de Rijksuniversiteit Groningen en in de zomer van 2021 rondde zij haar bachelor daar af. Na het afronden van haar bachelor heeft zij besloten eerst werkervaring in het bedrijfsleven op te doen en werkt daarom nu tot april bij YESS Boer & Croon.

Als Executive Search Associate is Sanne verantwoordelijk voor het opzetten van de search strategie, het in kaart brengen van de kandidatenmarkt, het benaderen en de eerste selectie van potentiële kandidaten. Daarnaast houdt zij zich bezig met algemeen projectmanagement en het opzetten en onderhouden van relaties met interne en externe stakeholders.

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op