Associate Partner

Rob Brakenhoff

Rob Brakenhoff is Associate Partner bij Boer & Croon.

De voormalige topman van postbedrijf Sandd is een energieke CEO/COO met een “no nonsense” mentaliteit die niet alleen een strategische visie ontwikkelt in de door technologie gedreven digitale toekomst, maar ook blijft innoveren en continue verbeteren.

Na zijn tijd bij de Koninklijke Marine vervulde Rob diverse managementfuncties bij toonaangevende bedrijven, zoals KLM, Océ en Pantar Amsterdam alvorens in 2011 COO te worden bij Postbedrijf Sandd. Gedurende vijf jaar droeg hij samen met 18.000 medewerkers bij aan de sterke operationele groei van Sandd. Tevens was hij voornaamste woordvoerder in het bestuurlijk Haagse, een cruciale rol in de zeer politiek gedreven postmarkt. In 2017 werd hij CEO van Sandd tot aan de verkoop van het bedrijf aan concurrent PostNL in oktober 2019.

Rob wil met zijn brede ervaring en kennis bijdragen aan de ontwikkeling van organisaties en maakt zich hard voor mens en maatschappij. Hij is een uitdagend gesprekspartner, zet de zaken op scherp om visie en strategie in actie te vertalen en resultaat te bereiken. Zo wil Rob het verschil maken en duurzame groei realiseren bij mensen en organisaties.

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op