Executive Search Associate

Renkse Velthoven

Na de Master Human Resource Management aan de VU Amsterdam succesvol te hebben afgerond, is Renske eerst gestart als onderzoeker voor een project van de Amsterdam Young Academy over academische loopbaanpaden. Na dit project is zij overgestapt naar een ander type onderzoek, namelijk executive search bij YESS Boer & Croon. Gezien haar achtergrond werkt Renske met name aan opdrachten in HR en Finance, maar ze heeft ook veel affiniteit met search in de “Operations Solution”.

Als Executive Search Associate is Renske verantwoordelijk voor het opzetten van de search strategie, het in kaart brengen van de kandidatenmarkt, het benaderen en de eerste selectie van potentiële kandidaten. Daarnaast houdt zij zich bezig met algemeen project management en het opzetten en onderhouden van relaties met interne en externe stakeholders.

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op