Associate Partner

Nick van Sante

Nick van Sante

Resultaatgericht | Samenwerken | Denkkracht | Creatief

Nick van Sante werkt als Associate Partner in nauwe samenwerking met partner Ine Frings in Zuid Nederland. Daarnaast maakt hij deel uit van het kernteam HR. Hij heeft een lange ervaring als HR directeur, consultant en programmamanager in grote profit organisaties en familie bedrijven. Specifieke ervaringen van Nick zijn: change management, M&A (aan- en verkoop), outsourcing, reorganisaties, digitale business transformaties, HCM en ERP implementaties.

Vanuit deze rollen is hij een klankbord voor bestuurders en geeft hij richting in besluitvorming en creëert waarde voor de organisatie. Kenmerk van Nick is dat hij beschikt over veel enthousiasme in combinatie met grote denkkracht en creativiteit. Zijn kracht is het verbinden van verschillende professionele disciplines als basis voor (internationale) samenwerking.

Zijn manier van leidinggeven en coaching is mensen richting geven, echte feedback geven en ondersteunen beter te worden. Hij zorgt voor concreet resultaat en implementaties zijn voor hem pas af als projectteams en opdrachtgever samen zeggen dat het af is.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op